Najnovšie recenzie zo sekcie Detské ohrádky
- idealna velkost na odkladanie dvojiciek :)
- oble rohy
- jednoduchy nacvakavaci system skladania (ziadne skrutky, vrtanie)
- vyberatelne tycky, ktore su na nerozoznanie od odstatnych
- stabilna (na rozdiel od 6-8 stennych ohradok bez podlahy)
- kedze je bez podlahy tak ju dieta moze tahat po celej izbe
- nemoznost dokupit madrac na hranie ako ku inym modelom
- trochu vyssia cena oproti konkurencii
Bal som sa ze rozmer 120 x 120 bude trochu maly ale ohradka mi pride idealne velka - bez problemov sa tam vyhraju 2 deti a nezaberie tolko miesta ako vacsie ohradky. Zatial sme s ohradkou spokojni, uvidime ked deti podrastu.
- S ohradkou som veľmi spokojná, ľahká montáž, je variabilná, zložiť sa do do akéhokoľvek tvaru, nie len do uvedených. Dvierka mohli byť vymyslené trochu inak, ale celkovo som spokojná. A môjmu synčekovi sa v nej páči a to je najdôležitejšie. Môžme sa v nej s ním hrať obaja.
Som veľmi spokojná.
- Vyhovoval nám rozmer a dizajn.
- Zatiaľ neviem.
Je to pekná vec, má celkom dobrý rozmer do menších bytov.
- da sa otvorit zips
- plastove kruhy na drzanie
- stabilna
- podlozka je velmi tvrda, treba vypodlozit dekou, lebo dieta ak padne sa moze dost udret
celkovo by som ju odporucila aj ked vlozku treba vypodlozit dekou a uz trocha vrzga.
odporúčam
- Priestrannost
- Velmi makke drevo, vidno kazde pritlacenie, ked sa dieta do nej zaprie v lahu nohami, odsunie ju. Posobi dobre len vizualne, inak necakajte ziadnu kvalitu
Ponaucenie do buducna-iste druhy tovaru sa nevyplaca kupovat online.
- precízne prevedenie , pekné
pekné prevedenie, odporúčam ostatným,
- Spokojná som aj malinkej sa v nej páči
Určite by som ju kúpila znovu ;-)
Ohrádka Baby Design Play 2014 03 modrá / balón
Pridané: 26. marca 2016
(naposledy upravené 26. marca 2016)
Zakúpený v miminkovo.sk
- Veľká,kvalitná
Super,odporúčam
- Je ideálna pre dieta aj velkostou a aj ochranou aby si neublížilo
- nemá
Vrelo odporúčam
- ľahká, pohodlná, skladná
- slabšia pevnosť materiálu, môže sa pri aktívnom dieťati roztrhnúť
Pozri kompletnú recenziu a moje skúsenosti tu http://mammi.sk...
- Veľkosť (pre tento účel bola kupovaná) - jedna z mála tak priestranných ohrádiek.
- Variabilita zloženia + asi by sa dala použiť aj ako optická zábrana napr. ku krbu. Mala by sa dať navŕtať aj na stenu - pre zabezpečenie stability.
- Labilnejšie dvierka, použitý materiál (mäkké drevo).
- Momentálna cena (= 98 E).
Ohrádku sme vybrali kôli jej veľkosti - priestor je super (vmestí sa tam rodič (aj dvaja) + dieťa). Ani väčšie dieťa tam nie je priestorovo obmedzované.
Ohrádka je ideálna pri zložení do 8 uhoľníka - vtedy je najstabilnejšia, pri zložení do štvorca sa vrchné diely ohrádky posúvajú. Vzhľadom na veľkosť ohrady nemyslím, že by ju dieťa mohlo prevrátiť, ale posúvať sa dá (tvar neostane presný 8 uholník).
Ako mínus by som označila patent otvárania dverí (2 záklapky: v dolnej aj hornej časti) - tento systém mi príde dosť labilný - ak dieťa ťahá spodnú časť ohrady bojím sa o vylomenie dvierok.
Ohrádka je z mäkkého nelakovaného dreva (dá sa ľahko poškriabať, odrieť). Inak je vyhotovená pekne - hrany má obrúsené, klince nevytŕčajú.
Cena je vysoká asi kôli prácnosti vyhotovenia a celkovej veľkosti ohrádky. Materiál mi príde obyčajný, ohrádka nemá dno, takže za pár drevených paličiek je to dosť. Mne sa ju podarilo kúpiť v zľave.
Okrem výhrady voči dvierkam a neúplnej stabilite sme spokojní.
V prípade zloženia do 8 uholníka treba ale počítať so značným zabratím priestoru :)
Veľkostne nemá tento produkt asi konkurenciu, takže odporúčam.
- krasna farb
- stabilna
velmi sa mi paci a som spokojna s tovarom
- pekny dizajn
- veľky vyber farieb
- trocha ťažšie rozkladanie ohradky
praktická pre svoju skladovateľnosť a ochranny obal, prenosná
- drobec zacal chodit, neobsedi v nej, opiera sa o ohradku,ktora nie je stabilna, prevracia sa
- neda sa pouzit na ucel, ktory mala splnat
tovar vraciam
- Ľahko sa rozkladá a skladá. Malý sa môže v nom pretáčať a neublíži si.
- Neviem o žiadnych.
Super ohrádka. Malý je v nej spokojný. Lahko sa skladá a rozkladá. Je prenosná.
- Lahko manipulovatelna, skladna, flexibilná, tym, ze nema spofok mozno ju vziat a odlozit postojacky do kuta. Je velka a priestranna, dietatko sa tam super prehra a nema pocit izolovanosti, da sa k nemu vliezt a hraf sa vnutri s nim. Zatial je nase babo malicke (1mesiacov) a neprevrhne ohradku, bojim sa vsak, co bude, ked bude mat viac sily a poriadne sa oprie o to.
Odporucam
Detská skladacia ohrádka Milly Mally Fun blue safari
Pridané: 22. novembra 2015
(naposledy upravené 22. novembra 2015)
Zakúpený v www.suziesmarket.sk
- Žiadne
Optimálna veľkosť, pevná, vzhľadná, splnila očakávanie.
Zobrazujem 181 - 200 zo 279 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...14 Ďalšie »