Najnovšie recenzie zo sekcie Detské ohrádky
- variabilná, veľká ohrádka. mäkké drevo. super
Túto ohrádku jednoznačne odporúčam.
Ali & Oli orange Pop Up
Registrovaný používateľ
Pridané: 27. mája 2021
(naposledy upravené 27. mája 2021)
Wooow, neskutocny produkt :). Vsestranne vyuzitie, ako vo vnutri - tak i vonku a to vdaka neuveritelne jednoduchemu rozkladaniu a skladaniu (ako dazdnik). Deti maju vo vnutri klud od otravneho hmyzu.Mozeme to kdekolvek vziat so sebou. Proste palec hore. A este musim vyzdvihnut super komunikaciu s obchodom ALI&OLI. Budem len doporucovat. Dakujem. Mirka N.
- Velmi prakticke
- Super cena
Ohrádka sa nám páči, vyzerá byť pevná, je robustná. A je v nej veľa miesta. Ľahko sa skladá, umývateľná.
- Priestranná
- Ľahko posúvateľná vďaka kolieskam
- Polohovateľná
- Mne osobne chýba možnosť umiestniť podložku ešte vyššie.
- Jednoduchá a rýchla montaž, cca 20 min
- Klasický/ pekný vzhľad
- Dieťa treba do ohrádky umiesťnovať skor ako nedobudne určitý vek kedy ho už do nej len horko tažko dostanete, (ohradka bez výhrad, toto su len drobné rady)
Ohrádku treba priviazať k niečomu aby dieťa čo vie chodit ju neodtlačilo.
- je lacný
- Dobrý deň,nevýhoda matracu je jeho poťah,je slabý a tenký.Po prvom praní sa začal rozpadávať(hlavne okolo zipsu).Je to veľmi tenký poťah. Myslím si, že by to potrebovalo o dost odolnejšiu látku,vzhľadom nato že je to poťah na matrac do detskej ohrádky.
- Kolieska
- Najvyššia poloha ohrádky je dosť nízko
Klups Drevená ohrádka II s matracom biela
Lukas Franko
Pridané: 6. októbra 2020
(naposledy upravené 6. októbra 2020)
- Nekvalitný poľský šmejd.
- Kolieska sú slabé, iba nasunuté do predvŕtaných otvorov v úzkej latke.
- Ak sa o ohrádku opriete, praskne spodná latka v mieste otvoru pre koliesko.
- Ak ohrádku zdvihnete, kolieska vypadnú.
- Kolieska samotné sú tiež slabučké, brzda vydrží možno 3-4x.
- Aj zabrzdené kĺžu po podlahe - nemajú gumené "pneumatiky". Vymenil som kolieska za kovové s pneumatikami z Hornbachu.
- Drevo ohrádky je z ihličnatého stromu - ľahko ohrýzateľné. Dúfam, že farba nie je jedovatá.
- Super
Nic
Látka z ktorej je ohrádka je veľmi tenka, nekvalitna, na obrázku pordukt vyzerá oveľa lepšie ako je v skutočnosti. V prvom momente som mala chuť tovar vrátiť. Dno ohrádky je tiež iba "šušťáková" tenká látka.
- Ľahké složenie
- Kolieska
- Priestranna, dobry rozmer
- Obtiazne skladanie
- Krásna, priestranná ohrádka, ktorá sa každému zíde, kto má dieťatko :)
Spojovacie rúrky sme museli odrezat, poslednu lebo bynam nevosla do spoju, ktore su plastové a uz pri skladani popraskali, ale ohradka drzi.
- Lehké a snadno přenosné
- veľká pomoc pre mamičky ktoré majú hyperaktívne deti
ISO textilné ohrádka pre deti 115 x 65 cm mentolová 8492
Registrovaný používateľ
Pridané: 17. júna 2020
- Fajn cena, priestranná
- Pevná
- Mame sice iba kratko, ale vyzera kvalitne, teda kvalita zodpoveda cene
Zobrazujem 41 - 60 zo 279 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...14 Ďalšie »