Najnovšie recenzie zo sekcie Detské ohrádky
- Vkusné, milé, ľahko sa skladá a rozkladá, dá sa prenášať v praktickej taške (dodaná spolu s tovarom). Farba je jemná sivá, s obrázkami zvieratiek, veľmi príjemná ako pre dievčatko, tak aj pre chlapčeka - univerzálna. Mäkké, pružné, priehľadné steny, dieťatko sa neudrie a vidí okolie.
- Žiadna
Odporúčam
- kolieska su umele a brzda je taka labilna
- Ceny, dizajn
Krásna a kvalitná.
Pekne obrúsené drevo a hustá vrstva snehovo bielej farby. Rozmery sú akurát.
V iných recenziách som čítala že kolieska nedržia- hlúposť, krásne tam zakliknú a inej pani vadilo, že na zloženie treba dvoch čo je teda tiež omyl. Je to veľmi jednoduché a rýchle a zvládne to každý aspoň trošičku zručný.
Na doske je matrac potiahnutý bielou koženkou čo ma prekvapilo, lebo na fotke je sivý a teším sa z toho lebo bielu milujem a vyzerá to v interiéry super.
Veľmi dobrý pomer cena-kvalita.
Ja som veľmi spokojná
- Ohrádka je praktická, bezpečná, ... skrátka super.
- Pekný drevený produkt.
- Spokojnost
- Pre malych aj velkych
- Veľmy som spokojná
- Krasna, farebna , moskytiera á uchyty sucastou, super cena
Chýbal návod na použitie
- Ľahká konštrukcia
- Jednoduchá montáž
Ako na obrazku, dobra kvalita a super cena
- Samonosne (nie je potrebne vrtat do stien)
- lahke
- priestranne
- mozno prisposobit velkost aj tvar
- treba trochu prebrusit a nalakovat
- Velka pevna pekna
- Tovar bol podľa očakávaní, taký ako bol na obrázku.
- Dostatočne veľká, pevná konstrukcia, pekný dizajn
Zatiaľ nič
- Je to dost labilne - dcera ma pol roka a bez problemov ju presunie, manzel ju musi spevnit. Je to taka dvojaka robota co mal urobit vyrobca. Ked by to bolo pre psika ten utecie aj s ohradkou. Kruhy pod ohradkou su pre dieta nebezpecne mohol ich vyrobca zaoblit aby si do nich dieta neudrelo hlavu. Ak ich dame dolu stabilita bude este horsia. Branka - ako je zatvaranie je dost ostre - sama som sa tam dost neprijemne skrabla. Inac je fajn ze je z prirodneho dreva a mala to moze olizovat, co sa neda vzdy ustriehnut.
- je veľká
- museli sme prebrúsiť a znovu natrieť
Nakoľko máme 5 mesačného syna a dáva všetko do puse tak sme ohrádku museli prebrúsiť a znovu natrieť bo bola drsná. No vedeli sme o tom z recenzie i napriek tomu sme ju kúpili bola za dobrú cenu a veľká.
- vyrobene z bukoveho dreva
- polohovatelne dno
- bez dna lahke skladanie a rozkladanie
- pri pouziti dna uz nie je tak lahko skladacia
- este by bol fajn nejaky aspon tenky zakladny matrac
chceli sme ohradku s dnom aby sa dala pouzit napriklad i na terase a pod, ale to dno sa tam vklada dost komplikovane - ohradka musi byt ciastocne rozobrana a chce to dvoch ludi - podobne nasledne rozoberanie - takze mame ju s dnom ale ked nemusime, tak ju neskladame
Zobrazujem 101 - 120 zo 279 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...14 Ďalšie »